Groeten uit warm Sri Lanka - Reisverslag uit Colombo, Sri Lanka van jacqueline en theo rijckevorsel - WaarBenJij.nu Groeten uit warm Sri Lanka - Reisverslag uit Colombo, Sri Lanka van jacqueline en theo rijckevorsel - WaarBenJij.nu

Groeten uit warm Sri Lanka

Door: Theo

Blijf op de hoogte en volg jacqueline en theo

05 December 2021 | Sri Lanka, Colombo

Warm Sri Lanka.
Dag allemaal.
Eindelijk weer's lekker ver weg.
Weken fietsen in Nederland was leuk, weekje Andalusie prima, weekendjes here and there gezellig, maar dit is natuurlijk weer het echte werk.
Rondje SRI LANKA langs vele vrienden en kennissen hier. Iedereen blij elkaar weer te zien en het is overal genieten ondanks de regels en beperkingen.
Veel bezoekjes thuis, lekkere stranden, veel en lekker eten, spannende safari. Alles in tropisch decor bij 30 graden plus.
Wij zijn bijna klaar met het rondje, genieten nog onser de palmbomen, en als onze pcr test van deze morgen goed is, moeten we dinsdag weer vliegen.
Zien jullie weer thuis.

Warme groeten. Jacky Theo

• 05 December 2021 - 10:21

Toon Bastiaansen :

Blij te horen dat alles goed verloopt, en dat je weer de nodige zon uren op gedaan hebt.
    Nog een paar fijne dagen daar en tot vlgd week
    Gr Toon en Marja

• 05 December 2021 - 10:47

Piet Van Gurp :

Fijn dat jullie het weer zo goed naar je zin hebt gehad. Goede reis terug. Liefs en groeten van Piet en Marga

• 05 December 2021 - 12:59

Frans En Corry:

Wat fijn dat jullie weer een mooie reis hebben kunnen maken en al jullie kennissen weer hebben kunnen bezoeken. We wensen jullie een veilige terugreis . Veel groeten van ons, Frans en Corry uit Breda.

• 05 December 2021 - 13:03

Peter En Rian:

Fijn dat jullie iedereen in goede gezondheid hebben ontmoet.
    Nu zonder problemen weer thuis komen.

• 05 December 2021 - 13:20

Els En Fons:

Mooi reisje gemaakt en leuke ontmoetingen gehad na lange tijd. Fijn zo.
    Geniet er nog effe van !!
    Groetjes Els en Fons

• 05 December 2021 - 13:37

Jantine:

Wat heerlijk dat jullie weer zo fijn hebben kunnen genieten na een lange tijd! En weer veel vrienden en kennissen kunnen ontmoeten! Geniet nog verder van de resterende dagen en alvast een veilige en goede terugreis gewenst! Groetjes ook namens Holis.

• 05 December 2021 - 20:00

Kees En Annie Van Beek:

Fijn dat jullie weer een mooie reis hebben kunnen maken en bekende hebben bezocht. Geniet nog even van de lekkere natuur daar en een goeie reis terug.

• 06 December 2021 - 09:57

Lian:

Hoi veilige terugreis en tot snel...