Feest op Bali! - Reisverslag uit Kuta, Indonesië van jacqueline en theo rijckevorsel - WaarBenJij.nu Feest op Bali! - Reisverslag uit Kuta, Indonesië van jacqueline en theo rijckevorsel - WaarBenJij.nu

Feest op Bali!

Door: Theo

Blijf op de hoogte en volg jacqueline en theo

05 December 2018 | Indonesië, Kuta

Dag allemaal.

Op Bali verblijven is altijd een feestje voor ons.
Genieten van veel moois, veel lekkers en veel gezelligheid.
KUTA BEACH is de gebruikelijke start met zon zee boekje biertje en mooie sunsets. Samen met Joop en Ellen lukt dat prima.

De bezoeken bij de projecten zijn niet altijd echt feestjes te noemen maar wel erg nuttig en erg goed…..en soms toch een feestje.

Rumah Singgah is een mooi project van Pak Winny die met een 'privé hospice' de allerarmste mensen help die (te lang) moeten wachten op behandeling. Fijn om hem daar bij te kunnen steunen.
Bezoek bij de YKPA streetkids van Putu is altijd een must en voor de kinderen altijd een klein feestje als wij er zijn.
En dan weer een heel echt feestje als de kinderen van Streetkids Kuta een verrassing hebben voor Jacky haar verjaardag. Een mooie verjaardagstaart, dus een mooi feestje op het schooltje samen met de kinderen die niet welkom zijn op de reguliere school.

Dan sluiten Piet en Marloes aan, ook garantie voor een feestje. Verder met 6jes door naar LOVINA. Deze keer zonder dolfijnen, de eerste keer dat wij ze niet treffen 's morgens om 6uur. Dan 's avonds maar een feestje als wij met Jacky het feestdiner doen, compleet met live muziek.
Het bezoek bij Nyoman en familie 'op de berg' is altijd leuk.

In UBUD is het slenteren tussen kunst en kitsch. Maar vooral ook vrienden ontmoeten, lekker eten, luwak koffie proeven en sportief zijn. De fietstocht downhill van Batur Vulcano is mooi.
Bij de arme jonge moeders bij kraamkliniek Bumi Sehat brengen wij weer de nodige babykleding.

CANDIDASA is stil en relaxed. De rice field trekking met Mister Belly is altijd verrassend en de finale op Virgin Beach is altijd een feestje.

Intussen zijn Joop en Ellen naar Nederland en maken wij met 4tjes de oversteek naar LOMBOK.
Als jullie dit lezen zijn we er al, wij laten het jullie nog weten!

Groetjes. Jacky Theo.

ps. de foto's komen later. Technisch probleempje opnieuw helaas

• 06 December 2018 - 03:15

Christel Ho-Rennen:

Hoi Jacky en Theo,
    Hoe leuk dit te lezen! Mooie herinneringen aan Bali, zelf was ik daar in 1990.
    Herkenbaar dus voor mij, Kuta, Ubud, Candi Dasi duikbrevet gehaald, Tirta Gangga
    Thermale baden, veel contact met de lokale bevolking gehad daar, grote Hind bevolking, destijds vrienden
    gemaakt met Us, Ketut etc zo heten ze toch allemaal ? In mijn
    herinnering en wat me toen verteld is geeft de naam de positie
    in het gezin aan : 1e 2e 3e 4e?! Wat heerlijk dat jullie er met Piet en Marloes een feestje van hebben gemaakt ! Veel plezier en succes op Lombok, jullie eigenlijke reisdoel, keep up the good work, groetjes, Christel

• 06 December 2018 - 03:21

Christel:

* Hindoe bevolking bedoelde ik

• 06 December 2018 - 04:17

Corry:

Weer hartelijk bedankt voor jullie reisverslag. Leuk om te lezen dat jullie het weer zo fijn hebben en ook goed werk kunnen doen met de bezoeken aan de projecten.
    Jacqueline, nog hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele gezonde en gelukkige jaren toegewenst van ons.
    Nog heel veel mooie vakantiedagen en tot schrijfs of ziens. Veel groetjes. Frans en Corry.

• 06 December 2018 - 05:35

Basjes Bericht:

Fijn dat alles goed gaat en lekker kan genieten van dat mooi eiland en de nuttige projecten.
    Een fijn verblijf op lombok, ik mis wel de foto's.
    Gr Toon

• 06 December 2018 - 06:16

Lian Melissen:

Hoi Jacq en Theo, nog gefeliciteerd met je verjaardag en voor Theo a.s. zaterdag....dan wordt er ook weer een mijlpaal bereikt. Nog heel veel plezier in Lombok en de groetjes aan de lieve bekende mensen daar.

• 06 December 2018 - 11:49

Els Fons.:

Nog veel plezier op lombok

• 06 December 2018 - 12:14

Peter En Rian:

Het is weer genieten op beide eilanden, met aangenaam gezelschap.
    En wie weet wordt Theo zaterdag ook verrast met een gezellig feestje voor zijn 65e verjaardag,gefeliciteerd zo vast