Kenia life - Reisverslag uit Nairobi, Kenia van jacqueline en theo rijckevorsel - WaarBenJij.nu Kenia life - Reisverslag uit Nairobi, Kenia van jacqueline en theo rijckevorsel - WaarBenJij.nu

Kenia life

Door: Theo

Blijf op de hoogte en volg jacqueline en theo

19 Oktober 2007 | Kenia, Nairobi

dag allemaal,

de eerste week van ons begint in de metropol nairobi; een stadsjungle waar verkeersregels verspilling van moeite en papier zijn, zebrapaden slechts decoratie van het wegdek; wij logeren echter buiten de stad op een heerlijke campsite; wij zijn vlot gewend aan ons ' snelle tentje'; de krachtige truck brengt ons naar de voet van de mount kenia waar we op hoogte verblijven op een koele camping waar het gezellige kampvuur en het lekker afrikaans biertje voor een goede opwarming zorgen voor de koude nachten; bij de jungelwalks zien we het eerste wild, gedurend de nacht is er voordurend junglegeluid; als smorgens vroeg de zon als een vuurbol loskomt van de aarde begint onze doorreis al; we maken foto's met het wild voor de mount kenia, ontmoeten mystieke masaikrijgers en gaan op visite bij samburu vrouwen met sierende kettingen om de hals en en enorme gaten in de oorlellen waar uitbundige oorbellen bungelen;
zojuist passeerden wij de evenaar, altijd een aparte belevenis, die je soms zomaar 2x per jaar beleefd;

dit is nog maar het begin van een mooie reis die ons wacht door kenia, daarna tanzania, de klim van de kilimanjaro en zanzibar;

jullie horen van ons;

ps email verkeer is hier niet gemakkelijk; de foto's hebben jullie nog tegoed;

groeten jacky en theo

en natuurlijk van
fons els corne toon kees marlies