gran canaria groetjes
Blijf op de hoogte en volg jacqueline en theo
02 Juli 2006 | Spanje, Madrid
het is goed toeven hier in plaza des ingles, jacky was al eerder hier en annie viert haar 2e lustrum, een goede reisleider voor ons dus, wij hebben een prima verblijf in een tropische atmosfeer, de thermo op 30 plus en de zon maakt zijn aanbidders mooi bruin, het zuidpuntje van grancanaria is mooi, met een breed strand en aansluitnede duinen, prima voor lange wandelingen en stevige ochtendtrainingen, dit zijn dan ook onze enige excursies omdat de meeste activiteiten op en rond het zonnebedje plaatsvinden, bedje boekje biiertje is het motto met veel gezelligheid op de terrasjes en aan de barretjes rond de pools, afgewisseld door grote buffetten van hier tot ginder, onze armstrong-gele polsbandjes staan garant voor alles hier en de liefmooie signorita s zetten ons tot in de late uurtjes de vino's en cerveza's voor, jacky en annie vinden een goede afwisseling in de shoppingmalls en theo besteedt veel tijd in de wk-voetbal bioscopen hier met vele duitsers en engelsen, met veel en gratis bier een aparte vertoning natuurlijk,
voor ons 2tjes een anders dan anders vacantie, iets minder lang, wat dichterbij, niet zo actief, maar heel heel gezellig en leuk,
wij genieten nog even verder hier in deze jardin del sol en groeten jullie, zien jullie weer heel snel,
adios, tot pupi bruin
jacky theo jacky