Week 47 Feest Feest Feest !!!
Blijf op de hoogte en volg jacqueline en theo
28 November 2005 | Nederland, Rijsbergen
De voortuin is dan inmiddels ingenomen door een aantal sahra´s. Er volgt een heel gezellig vroegertje.
Dinsdag vermaken we ons prima in de signorenstad Antwerpen, gevolgd door een heerlijk wilddiner in Den Deijl.
De dagen daarna is het voor Macho steeds nog erg wennen met al die dames voor de deur. Vrijdag blijken de sahra´s echt winterhard te zijn, wat niet te zeggen valt van onze echte sahra die met de fiets een flinke schuiver maakt. Gelukkig zonder gevolgen en het feest op zaterdag kan gewoon doorgaan. De Kwinkslag is voor de ´feftig maar wel heftig´ party opnieuw een prima plek, goede ambiance, een stralende sahra, genietende gasten en een topoptreden van Frans Bauer en Marianne Weber. Ook het familielied o.l.v. Eddie is weer een groot succes.
DJ Mark draait het geheel aan elkaar en in de vroege uurtjes ( 6 am) pas nemen we afscheid van gastvrouw Rietje.
Zondag tellen we deze week als laatste dag, een dag van recupereren om maandag fit aan week 48 te kunnen beginnen.
En dat is gelukt en wij kijken terug op een bijzondere week met heel veel leuks en veel plezier, samen met lieve en gezellige mensen.
Iedereen bedankt nogmaals en de groetjes.
Jacky en Theo