Anita Jacqueline julie - Reisverslag uit Cuenca, Ecuador van jacqueline en theo rijckevorsel - WaarBenJij.nu Anita Jacqueline julie - Reisverslag uit Cuenca, Ecuador van jacqueline en theo rijckevorsel - WaarBenJij.nu

Anita Jacqueline julie

Blijf op de hoogte en volg jacqueline en theo

18 April 2007 | Ecuador, Cuenca

Een bijzondere gebeurtenis, een bizarre evaring;

Cuenca, 15 april 2007, 14.30 uur;

als wij thuiskomen bij ons hotel ziet Jacky in het portiek, bij de voordeur, een baby op de grond liggen; een plastik zakje ernaast; dat is schrikken !
de baby heeft een (te groot) pakje aan, mutsje op en is in een dekentje gerold; het is nog lekker warm, heeft kort ervoor nog melk gedonken en ziet er goed uit; het tasje bevat wat luiertjes en doekjes; wij vinden geen briefje of een ander signaal;
wij waarschuwen de receptioniste en nemen het kleintje mee naar de balie;
het is een mooi lief klein meisje van nog maar 1 of 2 dagen oud;

de politie is snel ter plaatse;
in overleg met de politie geven we het meisje de namen Anita Jacqueline Julie;
zij blijft een uurtje bij ons voordat de agenten haar naar het weeshuis in de stad gaan brengen;
wij, en alle anderen in hotel, zijn ontdaan en de ervaring houdt ons nog dagen bezig;

bij het vertrek rollen tranen;
en wij zullen ons nog lang en vaak afvragen:
hoe zou het nu zijn met die lieve kleine Anita Jacqueline Julie ?

Jacky en Theo

ps. bij het vorige berciht is er iets mis gegaan met de foto´s; staan nu op de juiste plek; bij dit bericht geen foto´s;
j t