Appartement in de Ardennen
Blijf op de hoogte en volg jacqueline en theo
30 December 2006 | België, Aywaille
De meeste weten het nog niet, maar wij hebben een klein appartementje gekocht in de Ardennen, nabij de plaats Aywaille (provincie Luik).
Wij zien het vooral als een soort belegging en willen via verhuur meerdere personen hiervan laten profiteren (famile en bekenden). Zeker omdat wijzelf vooral in andere lanen verblijven.
De studio is zeer rustig gelegen op de bovenste verdieping van een complex.
Voordeel is het prachtige uitzicht over bossen en heide. Een (voorlopig)
nadeel is dat een lift nog ontbreekt. Maar hier wordt in de toekomst aan gewerkt. Ook leuk voor als je een weekendje in de Ardennen wil wandelen.
En omdat wij geen zin hebben om het appartementje via een boekingskantoor te
verhuren en daarmee de huurprijs onnodig op te drijven proberen wij eerst zelf voor de nodige boekingen te zorgen.
De familie/vriendenprijs is EUR. 120 .- voor een weekend (vrijdag 14.00 uur
tot maandag 12.00 uur) en slechts EUR. 250.- voor een hele week.
Wel moet je zelf schoonmaken, zodanig dat de volgende bewoner(s) er schoon in kan / kunnen trekken.
Een borg vragen vinden wij ten opzichte van familie, collega's en vrienden en goede bekenden niet nodig.
Dat is een goede vertrouwenskwestie.
Binnenkort plaatsen wij ook op onze website welke perioden er vrij zijn en zijn directe boekingen mogelijk.
Voor een indruk van de studio : zie bijgaande foto. Mail gerust als je van deze
mogelijkheid gebruik wilt maken.
Jacky en Theo