Dag allemaal
Blijf op de hoogte en volg jacqueline en theo
12 September 2005 | Nederland, Rijsbergen
In de aanlooop naar ons verblijf in Azië hebben wij deze site geopend. Hier zullen we met regelmaat verslag doen vanuit onze verblijfplaats op dat moment. Dat zal vooral zijn tijdens onze reizen waarbij wij graag onze ervaringen delen met jullie.
Wij zijn nu nog in Rijsbergen (zie de bijbehorende landkaart)maar komende zondag 18 september laten we hier weer de boel de boel voor 2 maanden. We zullen een maand in Sri Lanka verblijven, maken daar met Els en Fons een tour door het land en bezoeken tevens de projecten waar we in het voorjaar geholpen hebben.
De tweede maand is voor Indonesie gereserveerd, maar daarover later meer.
Eerst dus Sri Lanka !
Iedereen kan op onze berichten reageren via deze site, maar ook de normale e mail lijn blijft gewoon open natuurlijk, bijvoorbeeld voor persoonlijke berichten.
Als je een signaaltje wilt als er nieuws is moet je jouw e mail adres invullen op de mailinglist.
Wij hopen hier nog veel leuks te melden en zien uit naar de berichten die wij op onze beurt mogen ontvangen.
Groeten van Jacky en Theo.