Nieuw gezelschap, nieuwe ervaringen
Door: Theo
Blijf op de hoogte en volg jacqueline en theo
26 April 2008 | Indonesië, Ubud
wij halen Tonnie en Jasmijn van het vliegveld en er ontstaat voor ons weer eens een nieuw reisgezelschap;
ma en dochter Gijzen Tonnie en Jasmijn maken als big spenders de stadse wandelingen extra lang, met de jongste Van Rijckevorsel Corne kom je al snel in de vroege uurtjes uit als het gaat om 'nog even wat drinken';
voor ons 2tjes overigens een prima combinatie, al snel blijkt voor dit de rest ook helemaal prima prima; gewoonweg heel gezellig allmaal hier samen;
na de rust en acclimatisering in KUTA is de move naar LOVINA daar, met meteen activiteiten bij het Ulu Danau meer en GitGit falls;
in LOVINA wandelen wij van desa naar desa en komen bij vele locals en de vissers op het strand; Jacky en Tonnie doen nog wat extra bijzondere huisbezoeken en doen inkopen bij de supermarkt en rijstboer;
smorgens vroeg op om dolfijnen te spotten, Jacky gaat deze keer zelfs 2x om 6 uur met het bootje mee; Putu en Koman zijn voor ons bekende kapiteins en maken er altijd een feest van; veel dolfijen dus;
naar BANJAR is het een heftige klim met de fiets voor Jasmijn Corne Theo; Jacky en Tonnie huren Nikki en zijn maatje in en brommen naar de Buddahtempel; in de hotprimgs is het heerlijk zwemmen;
we duiken een dag bij MENJANGAN island, n-w bali; ook een nieuwe ervaring voor ons om met 4tjes te duiken; duikmasters Made en Medan nemen ons in 2 duiken van 40 minuten mee naar minus 18 meter langs schitterende koraalwanden en bezoeken daarbij ook een coralcave; mooi mooi mooi; intussen vermaakt Tonnie zich op het strandje en de boot, kan het priam vinden met de kapitein die geen letter engels spreekt;
de avonden zijn gezellig in KALIBUKBUK, vanaf de happyhours sunsets tot de vroege uurtjes in de bar als Corne zijn big party geeft vanwege het einde van de vacantie;
wij verhuizen naar UBUD, en Corne reist door naar het vliegveld en heeft inmiddels de groetjes in Schijf overgebracht;
ons wachten nu een aantal heel aktieve dagen in en rond UBUD; jullie horen ervan;
de FOTO's deze keer zijn minder van de locale mensen, zoals jullie gewend zijn; de redactie meent met zo een gezelschap wat meer te moeten kiezen voor de eigen modellen; ook weer een nieuwe ervaring;
groeten van jacky en theo,
ook van tonnie en jasmijn