Bali bagus ! Groetjes uit heerlijk Bali !
Blijf op de hoogte en volg jacqueline en theo
22 Oktober 2006 | Indonesië, Kuta
ondanks dat wij deze transfers in de regel als routineus beschouwen is de vlucht van maleisie naar bali toch weer even anders; van kota kinabalu via kuala lumpur lopen we wat vertraging op en als we dan instappen gaat de vlucht weer even niet door vanwege defecten; als dan maar 13 mensen instappen in zo een grote boeing (uiteindelijk gelukkig 14) voelt dat vreemd, zeker op vrijdag de dertiende, precies de laatste dag van de week van de pechvogels;
maar we vergeten snel als we in kuta bali zijn, in de rumoerige vrolijkheid van het epicentrum van de toeristische bedrijvigheid hier;
het is dan weer meteen omswati-asu, balinees welkom; acclimatiseren hier is als thuiskomen;
kees en marlies ontvangen we in stijl evenals de balidebutanten gertjan en lian;
het is heerlijk toeven samen op de blankwitte beach en prima napraten op de bintangavondjes,
terwijl heel nederland zich lekker ver van hier bezighoudt met de historische canon van hunebed tot heden;
kees en marlies hebben zich opnieuw snel gemanifesteerd als goede inkopers en onderhandelaars en de eerste extra tassen al weer aangeschaft; ook lian en gertjan en lian voelen zich prima thuis bij de lieve altijd glimlachende mensen hier en zijn al spoedig echte liefhebbers van nasi campur;
onze plannen voor de komende weken zijn klaar; wij maken ons op voor een leuke rondreis waar wij bali gaan zien als eiland van de goden waar het hindoeisme tot alle facetten van het leven doordringt; veel mooie tempels zullen wij aandoen en wereldberoemde kunst zien, afgewisseld door onovertroffen natuur en de rust tussendoor op de bountystranden; ook in sportieve activiteiten is ruimschoots voorzien;
dit ziet er allemaal goed uit dus; helaas voor vele lezers is deze groep al vol en reeds vertrokken; voor boekingen hierna adviseren wij deze site gewoon goed te volgen en regelmatig iets te laten horen;
vandaag verkassen wij naar ubud en zullen van ons laten horen;
groeten, ook van onze reisgenoten
jacky en theo