2 maandjes en 11 instapkaarten verder - Reisverslag uit Rijsbergen, Nederland van jacqueline en theo rijckevorsel - WaarBenJij.nu 2 maandjes en 11 instapkaarten verder - Reisverslag uit Rijsbergen, Nederland van jacqueline en theo rijckevorsel - WaarBenJij.nu

2 maandjes en 11 instapkaarten verder

Blijf op de hoogte en volg jacqueline en theo

20 Mei 2006 | Nederland, Rijsbergen

2 maandjes en 11 instapkaarten verder.

Het laatste weekje in Bali is vooral wentelen in het genot. Elke morgen gloeit er een nieuwe dag achter de gordijnen als we wakker worden. Onze dagvullingen op het strand zijn genoegzaam bekend en voor het vertrek worden wij tot in de puntjes gesoigneerd, spiertjes soepel, nageltjes mooi, de haren glanzend in de krul.
De eventuele geboorte van de vele schildpadjes naast ons komt er niet op tijd meer van, volgende ronde beter.
Wij hebben veel tijd de voorbije weken te overdenken, waarin we zoveel moois en spannends hebben ontdekt, 1001 indrukken opgedaan.
Terwijl in het verre Rijsbergen een groot feest gevierd wordt vanwege VVR 75, besluiten we dat ook hier (in wat kleiner verband) te doen met onze voetbalvrienden in Bali Agung en maken de tent ook blauw-wit. Ook een feest is de intussen befaamde 'big party' op onze laatste avond hier, die wij deze keer extra hebben opgetuigd met een fotoreportage op het grootbeeld in ons stamkaffeetje hier. Wij zien we dan de laatste weken, voornamelijk Papua, opnieuw voorbij komen. En ook onze vienden hier vinden het fantastisch.
Mooi mooi mooi !

Kort voor het vertrek drinken we nog een laatste Bintang en nemen afscheid van onze vrienden hier en van Yantin die ons de laatste dagen vergezelde.
Bali blijft voor ons een topmerk, we laten het nu weer even achter ons. Er volgt een prima thuisvlucht, de instapkaarten (11 stuks deze keer!) zijn op.

Al snel treffen we ons maatje Macho, die ook weer een prima vacantie heeft gehad bij Lianne en Gert-Jan, alles met de toegevoegde lieve zorg van pa en ma Veraart.

Wij danken nogmaals iedereen voor de leuke reacties op deze site, de persoonlijke reacties per mail en sms. Groeten vanuit een te koud en nat Rijsbergen en wij zullen snel velen treffen om bij te praten, want alles hebben we lang niet kunnen melden hier.

Jacky en Theo