Heerlijk op Bali - Reisverslag uit Ubud, Indonesië van jacqueline en theo rijckevorsel - WaarBenJij.nu Heerlijk op Bali - Reisverslag uit Ubud, Indonesië van jacqueline en theo rijckevorsel - WaarBenJij.nu

Heerlijk op Bali

Door: Theo

Blijf op de hoogte en volg jacqueline en theo

21 November 2007 | Indonesië, Ubud

Dag allemaal weer,

het is kort maar krachtig als we na de afrika reis maar 2 nachtjes in Rijsbergen zijn en daartussenin de familie en vrienden groeten voorzover dat lukt; als onze africa luggage is verwisseld voor bali spulletjes pikken we Jacky's zus Annie op en landen snel op Bali;

in KUTA worden we zoals altijd warm ontvangen door de vele bekenden met een speciaal welkom voor nieuwkomer Annie; zij heeft het goed naar de zin hier en is al snel ingepalmd door de velen waar ze inmiddels de beste klant is;
een 1e relaxte week brengen we vooral door op het witte pleinbrede kuta strand, samen blank en knap onder de hete matahari die de hele dag aan de heldere hemel gloeit; lekker warm dus hier;
we laten onze restjes kilimanjaro melkzuren uit de beentjes masseren, doen tussendoor een ceremonietje hier en een happy hourtje daar; als god in bali dus !

met yantin en holis op bezoek is het flink en gezellig bijpraten, en horen we veel nieuws goeds en moois over de projecten in bali, lombok en papua waar ze aan het werk zijn;

in UBUD wonen we nu tijdeljk in de bloemenpracht van sagittarius inn; wandelen door de kunst, de lotusbloemen en de overvolle markten wisselen we af met bezoeken aan diverse tempels en prachtige rijstterrassen;
intussen is de kooplust van Jacky en Annie gestegen tot een hoog niveau, flink geholpen door een nimmer gekende euro-ruppiah koers;
(voor de kenners:1E=14000 RI);

op bezoek bij I Made Ada, de bekendste houtsnijwerker ter wereld, is altijd bijzonder, mede door zijn persoonlijke ontvangst die hij voor ons in petto heeft, gewoon en leuk, ondanks dat hij meer gerenomeerde bezoekers had, zoals Ronald Reagen en andere presidenten;

mooi is het bezoek vandaag aan de heilige bronnen van Tirta Empul en dit geeft ons zeker de kracht om deze reis goed te vervolgen, te beginnen morgen met een speciale ceremonie voor Jacky en een
' big party' erachteraan wellicht;

kortom: heerlijk hier, gezellig samen, en nog een mooi prograam in het verschiet de komende weken;

semua bagus di sini
alles prima hier

groetjes jacky en theo
en natuurlijk ook van annie