Bali. Panas sekali!
Door: Theo
Blijf op de hoogte en volg jacqueline en theo
28 November 2011 | Indonesië, Kuta
Panas sekali. Vely vely hot. Of zeg maar gewoon: bloedje heet.
Want het is al 10 dagen heel heel warm hier op Bali, en zonder een drup regen. Voor ons prima want het is lekker vakantie vieren zo na een druk maandje thuis.
Zo hebben we lekker tijd om bij te praten hier met iedereen want na een half jaar is er heel wat te vertellen. Wij horen de leuke dingen van de nieuwe mama’s en trotse papa’s, van de successen op school, en nog veel meer, leuk nieuws dus. Maar ook van de minder leuke dingen, helaas soms heel dramatische gebeurtenissen, waar ons luisterend oor met extra begrip een troorst is en soms veel goed doet.
Wij komen met onze offertjes niet verder dan KUTA BEACH, waar we lange dagen maken met mooie sunsets als slot. Na onze vroege ochtendtraining en ontbijtje melden we ons op ons lekker plekje, onder ‘onze boom’ op de beach pal naast de bintang koelbox.. En met ons muziekje, boekje, puzzeltje, biertje en praatje-praatje komen wij de dag goed door. Gezellig!
We laten de laatste 2011-lichting jonge schildpadjes de wijde oceaan in terwijl wij deze keer zelf nog niet het water in durven omdat de golven nu heel groot en sterk zijn, en soms tsjunami-achtige normen aannemen. Alleen topsurfers zijn de helden nu.
Wij hebben 5 dagen gezelschap van onze Belgische wielervrienden Jan en Sindy.
Das pas gezellig!
Zij hebben hun rondje ‘2 weken high lights Bali’ gedaan en hebben nu een heerlijke en gezellige finale met ons samen in Seminyak en Kuta. Na 3 weken zijn zij verknocht aan Bali!
Op 22 november vieren wij Jacky’s ‘ulang tahun’, Dankjewel iedereen die aan Jacky dachten.
Dan gaan de Belgen naar huis, en wij maken de oversteek naar Lombok. Een heel ander eiland met een heel ander verhaal. Dit verhaal volgt snel.
Groetjes uit heel warm Bali. Jacky Theo.